borstkolf huren

Omdat wij het belangrijk vinden jullie te ondersteunen bij het geven van borstvoeding verhuren wij de Ardo Carum professionele borstkolf en de Medela Symphony

In de kraamweek geeft onze kraamverzorgster jou alle ondersteuning bij het geven van borstvoeding, maar toch kan het nodig zijn om jouw melkproductie op gang te krijgen met behulp van afkolven.

Als jouw baby nog in het ziekenhuis ligt, is het gebruik van een professionele borstkolf essentieel om jouw melkproductie op peil te houden, omdat jij dan niet bij alle voedingen aanwezig kan zijn en zo toch de baby gevoed kan worden met jouw borstvoeding.

Bureau Kraamzorg Extra verhuurt de Ardo Carum professionele borstkolf en de Medela Symphony, omdat deze de nieuwste op gebied van professionele borstkolven zijn. Deze kolf is zeer gemakkelijk in het gebruik en eenvoudig te bedienen, zodat jij al jouw aandacht op het afkolven kan richten.

De afkolfcyclus en vacuum van deze professionele borstkolf kan, zowel in de stimulatiefase als in de afkolffase apart worden ingesteld. Ervaar jij tijdens het kolven pijnlijke tepels, dan is het mogelijk met de borstkolf gebruik te maken van het ‘sensitive’ programma.

De huurkosten voor de Ardo Carum borstkolf zijn €2,25 per dag, €13,- per week of €42,- per maand.

De huurkosten van de Medela Symphony zijn €2,25 per dag, €13,- per week of €42,- per maand

Borg kosten voor de huur van de borstkolf zijn €62,50 en de dubbele afkolfset Ardo PumpSet Dubbel kost 37,50 (welke eigendom van jouw blijft). De verhuurkosten worden verrekend met de borg.

De borg voor de Medela is €62,50 en de dubbele kolfset kost € 37,50 (welke eigendom van jouw blijft). De verhuurkosten worden verrekend met de borg.

Bij Bureau Kraamzorg Extra kun jij zeven dagen in de week (‘s avonds, in het weekend of tijdens feestdagen) terecht voor het huren een Medela of Ardo professionele borstkolf.