Co-sleepers

Onderzoek toont aan dat “rooming in”24 uur per dag resulteert in een meer succesvolle borstvoeding, minder gefrustreerde baby’s en meer gelukkige moeders. Moeders die bij hun baby zijn meer uitgerust en hebben minder stress. Moeders en baby’s leren in hetzelfde ritme te slapen.

Je baby geeft lang voordat hij begint te huilen aan dat hij aan een voeding toe is. De ademhaling kan bijvoorbeeld veranderen. Of de baby begint zich uit te strekken of aan zijn/ haar handje te zuigen.

Met hetzelfde slaapritme zal je wakker worden als de baby wakker wordt, je melk zal beginnen te stromen en je rustige baby zal tevreden gaan drinken. Een baby die al een tijdje aan het huilen is voordat hij aan de borst mag proberen te drinken, zal misschien de borst weigeren, zelfs als hij razende honger heeft. Om de signalen van je baby goed te kunnen herkennen is het daarom belangrijk naast elkaar te slapen. Tijdens de nacht kun jij eenvoudig vanuit jouw eigen bed je baby troosten of de baby borstvoeding geven. Moeder kan rusten terwijl de baby drinkt. Uiteraard is het de bedoeling dat je baby veilig naast je slaapt. Het is bij ons daarom mogelijk een Co-sleeper te huren.

Je betaalt €40,00 voor een huurperiode van 2 maanden. Daarnaast betaal je een borgsom van €100,00. Het is uiteraard mogelijk de Co-sleeper voor een langere periode te huren, hiervoor berekenen wij €5,00 per week.