Opzoek naar Kraamzorg in Den Haag?

Wonen jullie in Den Haag of omstreken en opzoek naar een persoonlijke betrokken Kraamzorg bureau werkachtig in Den Haag? Dan bent u op de juiste pagina beland!

Al meer dan 25 jaar leveren wij met een hoge cliënten tevredenheid uitstekende kraamzorg in Den Haag en omstreken. Wij nodigen jullie uit deze pagina aandachtig door te nemen om erachter te komen waarom Bureau Kraamzorg Extra al 25 jaar succesvol nieuwe gezinnen voorbereid en ondersteund in deze belangrijke fase in jullie leven.

Het meest ervaren kraamzorg bureau in Den Haag

Met meer dan 25 jaar ervaring in de kraamzorg zijn we het meest ervaren kraamzorg bureau uit Den Haag. Door zorg af te nemen bij Bureau Kraamzorg Extra haal je 25 jaar ervaring in huis dat voor veel gezinnen een belangrijke factor is om voor onze zorg te kiezen.

In een periode van 25 jaar kun je er van uit gaan dat we vrijwel elk scenario al een keer hebben mee gemaakt, door onze veteraan kraamverzorgende in te zetten en actief mee te laten denken met de nieuwe generatie kraamverzorgende krijgen jullie altijd een kraamtopper in huis.

Alle zorgverzekeringen vergoeden onze kraamzorg

Ook de zorgverzekeringen waarderen de kraamzorg die Bureau Kraamzorg Extra aanbied, door ons hoog geschoold personeel, die maandelijks bijgeschoold worden, daarnaast kwalificeren we voor de hoogste kwaliteits eisen die vastgesteld zijn door de branche organisaties zoals het HKZ en Zorg Voor Borstvoeding.

Clientenwaardering

Voor ons is het vanzelfsprekend als zorginstelling dat de kwaliteit altijd 5 sterren moet zijn! Je wilt natuurlijk het beste voor jullie nieuwe wonder en dat willen wij ook. Met een gemiddelde cliëntentevredenheid van 5 sterren zijn we dan ook erg trots op ons team Kraamzorg in Den Haag

“Een hele leuke en ontspannen kraamweek gehad onder begeleiding van Saffira! Ze heeft ons met veel aandacht en warmte behandelt en allebei onze kleintjes vonden haar ontzettend lief. Kraamzorg Extra hebben echt mijn verwachtingen overtroffen, hartelijk dank hiervoor!”

Alla Krikun

Kies jij ook voor de beste kraamzorg in Den Haag?

Dan hebben we ook nog een leuk welkomspakket voor je t.w.v. 175,-. Het pakket is samengesteld met handige en leuke artikelen die goed te gebruiken zijn in de kraamperiode